Oferim în chirie microbuze și autocare de diferite capacități

Compania Sunny-Buss oferă închirieri de microbuze și autocare. Suntem licențiați de către AGENȚIA NAȚIONALĂ A TRANSPORTULUI AUTO în transportul intern și internațional de călători.

Autocarele noastre pot fi văzute pe marile autostrăzi ale Europei. Oricare ar fi destinaţia, facem tot posibilul să găsim cea mai bună soluţie pentru a satisface cererea de transportare, oferind pasagerilor siguranță.

Prin serviciile pe care le oferim, dorim să devenim un partener de încredere în realizarea unor excursii confortabile și în siguranță. Destinația o alegeți dumneavoastră, și de aceea este foarte simplu… noi conducem, dumneavoastră vă bucurați de peisajele minunate.

Oferim suport personalizat de la plasarea comenzii până la efectuarea ei.

Prețurile sunt avantajoase și negociabile în funcție de numărul de km, timpul de staționare, numărul zilelor de închiriere, numărul de locuri și de facilități.

Compania SUNNY-BUSS, dispune de automobile cu o capacitate de la 1 la 8 locuri, maxi-taxi cu o capacitate până la 21 locuri și o flotă de autocare de tip Scania și Neoplan, cu o capacitate până la 54 locuri.